Antrenör Altay Kansak ile kısa sürelide olsa sorun yaşayan Gençlikspor yönetiminden birkaç kişi antrenörün gitmesi yönünde isteklerini dile getirdi. Geçen sezon Gençlikspor’u çalıştıran Behçet Üner’in gelmesini istediklerini belirten Gençlikspor yönetiminden birkaç isim bunu belirtmesi üzerine toplanan Gençlikspor yönetimi Altay Kansak’ın kalması yönünde karar aldı. Yönetimde kısa sürelide olsa ikiye bölünme gibi bir durumun ortaya çıktığını belirten Gençlikspor Basın Sözcüsü Serkan Komit, “Behçet Üner görüşmek için Düzce’ye geldi. Ama daha önce de gezmek için çok sık geliyordu. Yönetimden birkaç isim Altay Kansak’ın gitmesi için bir girişimde bulundu. Fakat Gençlikspor yönetimi olarak oy çokluğu ile Altay Kansak’ın kalmasını istedi ve yolumuza Altay hoca ile devam ediyoruz.”diyerek sözlerini tamamladı.

Gençlikspor Antrenörü Altay Kansak ise her ailede böyle bir şey olabileceğini, herkesin işini bilip görevini yapması gerektiğini, şimdi oynayacakları Ankara basketbol maçı olduğunu ve maç hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Gençlikspor takımında maddi sıkıntının çok büyük olduğunu belirten Serkan Komit, “Takımın maddi sıkıntısı devam ediyor. Oyuncuların maaşları ödenmedi. Maddi yönde olan sıkıntıya çözüm arayışlarına girmeye başladık. Sıkıntılara çözüm bulacağımıza ve Gençlikspor olarak büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.”dedi.