Türkiye Basketbol 2. Ligi B gurubunda mücadele eden Düzce Gençlikspor takımı yarın deplasmanda karşılaşacağı Erdemirspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Ereğli’ye gitti.

Son antrenmanını 18 Temmuz spor salonunda yapan Gençlikspor bugün Ereğli’ye hareket etti. Herhangi bir sakatlığın bulunmadığı takımda,son maçta alınan galibiyet ile moraller yerinde.

En son oynadığı İstanbul Teknik Üniversitesi takımını uzatmalarda 80-73 mağlup ederek önemli bir başarı elde eden Gençlikspor, Erdemir maçını da kazandığı zaman play off yolunda büyük bir adım atmış olacak. Düzce Gençlikspor Erdemir takımını ilk devrede 78-68 mağlup etmişti.

Takımın maça iyi hazırlandığını belirten Düzce Gençlikspor Antrenörü Altay Kansak, “Takımda herhangi bir sorun yok. Sakatımız yok ve maç hazırlıklarımızı tamamladık. Maçı kazanırsak play off yolunda büyük bir adım atmış olacağız. Deplasmanda oynamak bizim için dezavantaj gibi görünse de biliyoruz ki taraftarlarımızın kalbi bizimle. Onlar her zaman bizim yanımızdalar” dedi.