Düzce Süper Amatör’de şampiyonluk mücadelesi veren Elmacıkspor’un başkanlığını yapan Akçakocalı iş adamı Abdulkadir Pandul kulüpler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Kulüplerin alt yapısı olmadan şampiyonluğa oynamasının çok zor olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Pandul, 5 yıllık plan dahilinde kulüplerin ayağa kalkacağını ifade etti.
Düzcespor’un çift kale için Topuk Yaylası’na gittiğini belirterek neden takımın Düzce 18 Temmuz Stadı’nda çift kale yapmadığını sorgulayan Pandul, bunun yanlış olduğunu belirtti.
Başkan Abdulkadir Pandul, Düzcespor’un şehrin tek takımı olduğunu vurgulayan Pandul, havaların iyi olduğu dönemlerde Düzcespor’un 18 Temmuz Şehir Stadı’na girmek zorunda olduğunu ifade ederek, “Oyuncuların o stadın her yeri ezberlemesi gerekir.” dedi.
Başkan Pandul, bu noktada Düzcespor Başkanı Cihat Algün’ün masaya vurması gerektiğini belirterek, “Düzcespor’dan başka Düzcespor yok. Düzcespor’a kapıların her yerde açılması gerekir.” şeklinde konuştu.
Elmacıkspor Başkanı Abdulkadir Pandul, kendi takımı için ise “Elmacıkspor şampiyon olacak. 4-5 oyuncu daha alacağız. Biz bu yola baş koyduk, baktık olmuyor devre arasında beş oyuncu daha alırım.” dedi. Pandul ayrıca kulüplerin gelir getirecek yerlerinin olmasını isterken geliri olmayan kulüplerin bir bir kapanacağını savundu.