Son 5 sezonda Düzcespor forması başarılı bir şekilde terleten aynı zamanda takım kaptanlığı yapan tecrübeli futbolcu kaptan Serkan ile yolların ayrılması Düzce’de şok etkisi yarattı.

Düzce Öncü Spor Servisi’ne özel açıklamalar yapan kaptan Serkan haber merkezimize şu açıklamalarda bulundu: “Eşimin İzmir’de çalışması nedeniyle Düzcespor’dan anlaşarak ayrılmak zorunda kaldım. kimseye kırgın değilim. görev verilse de verilmese de Düzcespor formasını şeref ile taşıdım.”

Edinilen bilgilere göre; kaptan Serkan sezon başında eşinin tayinini Düzce veya Bolu iline çıkması için yöneticilerden söz almasına rağmen tayinin gerçekleşmemesinin kendisini zor durumda bıraktığı öğrenildi.

Öte yandan Düzcespor Erzurumspor maçında kaptan Serkan’ın yaptığı penaltıya Düzcespor Teknik Direktörü Semih Yuvakuran’ın çok kızdığı kaptan Serkan’ın biletini o maç sonrası kestiği öğrenildi. Yaşanan gelişmelerin ardından devre arasında kaptan Serkan ile yollar ayrıldığı fakat taraftar tepkisinden çekinildiği için Kulüp Başkanı Murat Caymaz’ın ayrılığa engel olduğu ifade edildi.

Spor servisi