2. Amatör Lig'de play-off maçlarına devam edildi. Oynanan maçlarda Karaçalıspor ile Gökspor karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısında atılan goller sonucunda Karaçalıspor maçı 2-1 kazandı. Oyun genelinde her iki taraf temkinli bir oyun sergiledi. Karşılaşmada centilmence bir oyun sergilenirken, mücadele içerisinde Karaçalıspor oyuncusu Emre girdiği ikili mücadele sonrasında ayağı kırıldı. İlk yarıda gol olmayınca taraflar soyunma odalarına golsüz eşitlikle gitti.

İkinci yarı tempolu oyun daha da arttı. Her an iki taraf durumu lehine çevirebilirdi. Bu konuda şanslı olan Gökspor oldu. Gökspor geliştirdiği atakta oyuncusu Cüneyt ile 1-0 öne geçti. Golden sonra da karşılıklı ataklar devam etti. Mücadeleyi bırakmayan Karaçalıspor beraberlik için yüklendi. Bu baskının sonucunda aradığı beraberlik golünü 75. dakika da buldu. Bu dakika içerisinde Karaçalıspor oyuncusu Adem takımına beraberliği sağladı. Gökspor yediği golün şokunu üzerinden atamadı. Karaçalıspor rakibinin bu durumunu iyi değerlendirdi.Golden üç dakika sonra 78. dakika da Karaçalıspor sonradan oyuna giren oyuncusu Savaş ile ilk kez öne geçti. Gökspor beraberlik için yüklendi. Karaçalıspor risk almadı ve savunmaya çekilmedi. Karşılıklı ataklar ile maçın son anları geçildi.

Taraflar girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediler. Maçta başka gol olmayınca ikinci yarıda atılan goller sonucunda Karaçalıspor sahadan 2-1'lik galibiyet ile ayrıldı. Bu galibiyet ile Karaçalıspor 2 de 2 yapan takımlar arasında yer aldı. Gökspor ilk mağlubiyetini aldı.

Karaçalıspor: Taner, Yusuf, Gökhan, Osman, Gürdal, Mehmet, Enes, Enes Özçelik, Adem, İmdat, Emre

Gökspor: Emre, Gökhan, Rıdvan, Ceengizhan, Fikri, İlyas, Gökhan, İlker, Cüneyt, Onur, Feridın

Hakemler: Şaban Hüsgüner, Hakkı Cüre, Tahir Çelik