Play-off maçlarında Karaçalıspor ile Yaylasıpor karşılaştı. Yaylaspor'un penaltı kaçırdığı mücadele de heyecan doruktaydı. Karşılıklı ataklarla yapılan mücadelede takımlar gol pozisyonlarına girdi. Birbirleri ceza sahasında etkili olan her iki taraf galibiyet için mücadeleye devam ettiler. Karaçalıspor ilk yarının ortalarına doğru etkili olurken daha çok gol pozisyonuna girdi. Karaçalıspor 22. dakika da oyuncusu Adem ile topu ağlara gönderdi. Karaçalıspor bu gol ile 1-0 öne geçti. Oyunu rolantiye almaya çalışan Karaçalıspor oyuna yönelik bir sistem uyguladı.

Yaylaspor toparlanmakta zorlandı. Oyun kurgusunu sahaya yansıtamayan Yaylaspor istediği son vuruşları yapamadı. İlk yarının ortaları geride kalırken Karaçalıspor daha çok savunma ağırlıklı oynamaya başlayınca Yaylaspor rakibinde açıklar yakalamaya başladı. İlk yarının sonlarına doğru Yaylaspor aradığı beraberlik golünü buldu. 34. Dakika da Yaylaspor geliştirdiği atakta oyuncusu Serkan ile gol attı. Karşılaşma 1-1 olunca Yaylaspor dahada ümitlendi. İlk yarının son dakikalarında üst üste ataklar geliştirdi. Ancak girdiği birçok gol pozisyonlarını kullanamadı. İlk yarıda başka gol olmayınca karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi

2. Amatör Lig play-off maçlarında her iki takım açısından adeta final kabul edilen Karaçalıspor ile Yaylaspor maçında ilk yarı olduğu gibi ikinci yarı karşıklıklı ataklarla başladı. Karaçalıspor'un maçı kazanıp son müsabakasını formalite maçına dönüştürmek isterken Yaylaspor bir maç eksiğine rağmen kazanmasıyla avantaj elde etmek istiyordu. Yaylaspor ikinci yarının ilk dakikalarında bulduğu yüzde yüzlük gol pozisyonlarını gole çeviremedi. Yaylaspor rakibine oranla daha etkili oldu.

Karaçalıspor'a zor anlar yaşatırken baskılarını artırdı. Bu baskılarının sonucunda penaltı kazandı. 63. dakika da gelişen Yaylaspor atağında Karaçalıspor'un ceza sahasında yapılan müdahaleye hakem penaltı kararı verdi. Yaylaspor öne geçme fırsatı yakalamıştı. Bu kritik anda topun başına geçen isim Yaylaspor'da Fedai oldu. Fedai topun üstüne geldi ve topu kaleye gönderdi. Fedai'nin kullandığı penaltıyı Karaçalıspor kalecisi Taner kurtardı. Atılamayan penaltı sonrası Yaylaspor oyuncuları şok yaşadı. Girilen şokun etkisini oyuncular bir türlü atamadılar. Karaçalıspor rakibinin girdiği bu durumu lehine çevirerek üst üste ataklar geliştirdi. 71. dakika da Karaçalıspor atağında defans arkasına atılan topta oyuncusu Savaş topla buluştu. Savaş sürdüğü topa Yaylaspor defansı müdahale etti. Yapılan müdahaleye rağmen Savaş topa vurmayı başardı. Sekerek kaleye doğru giden top gol oldu. Karaçalıspor bu gol ile durumu 2-1 yaptı. Kaçan penaltının etkisinde kalan Yaylaspor yediği gol sonrası toparlamakta zorlandı. Karaçalıspor ataklarına devam etti.

Maçın sonlarına doğru Yaylaspor düzelmeye başladı. Riski göze alarak tüm hatlarıyla rakip sahaya geçti. Defansında inanılmaz boşluklar veren Yaylaspor bunun yanı sıra birçok gol pozisyonunu değerlendiremedi. Zaman kısalırken Yaylaspor beraberliği sağlamak adına golü kaydedemeyince strese bağlı olarak hatalar yapmaya başladı. 88. Dakika da Karaçalıspor atağında oyuncusu Adem kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı. Bu gol sonrası Yaylaspor'lu oyuncular tamamen umutları tükendi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Karaçalıspor sahadan 3-1'lik galibiyet ile ayrıldı. Karaçalıspor 12 puan toplarken 1. Amatör Lig'de merhaba demiş oldu. Son maçını ise formalite gereği oynayacak.