Türkiye Basketbol ikinci liginde mücadele eden Akçakoca Poyrazspor kendi evinde yarın Pertevniyal takımını ağırlıyor. İlk devrede deplasmanda karşılaştığı Pertevniyal takımına 105-79 gibi net bir skorla mağlup olan Poyrazspor bu sefer kendi evinde oynamanın avantajını iyi kullanarak ilk beşteki yerini korumak istiyor.Son karşılaşmasında Çukurova Üniversitesini 14 sayı farkla 74-60 mağlup eden Poyrazspor ilk beşteki yerini korumayı başarmıştı. Pertevniyal hazırlıklarına devam eden Poyrazspor maçı kazanarak galibiyet sevincini kendi evinde ve kendi seyircisinin önünde yaşamak istiyor.

Pertevniyal maçının kendileri için çok zor geçeceğini belirten Poyrazspor Antrenörü Cengiz Karadağ, “ İlk devre deplasmanda açık farkla mağlup olmuştuk. Milli takımda ve birinci ligde oynamış çok değerli oyuncuları var. Ancak herşeye rağmen Pertevniyal maçını kazanmaya çalışacağız” dedi.

Takımın şu anda çok iyi olduğunu söyleyen Karadağ, “ Eğer hedefimiz yukarılara çıkmak ise önümüzde oynayacağımız iki maç bizim için çok önemli. Bu iki maçı kazandımız takdirde, grupta karşı taraftan gelebilecek muhtemel rakipler belli olacak” dedi.