Ümit, Genç ve 21 Yaş altı Karate Milli takımı sporcuları Avrupa Karate Şampiyonası’nda önemli başarılar elde etmek için hazırlıklarına günde çift antremanla Düzce’de devam ediyor.

Önemli organizasyonda yer alacak milli sporcuların şampiyonada en iyi şekilde sonuç elde etmesi için çalışan Karate Milli takımı Antrenörü Nuri Ercan İnce devam eden kampın son durumu hakkında açıklamalar yaptı. 

İnce, “Türkiye şampiyonası çok üst düzeyde sporcuların katıldığı şampiyona oldu. Seçilenler Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler. Kampımız güzel geçiyor. Günde çift antrenman yapıyoruz. Hedefimiz Balkan Şampiyonası. Bütün sporcularımız katılacak. Bu kampta eksikleri tespit ederek Avrupa’ya gitmek istiyoruz. Geçmişte olduğu gibi yine başarılar edilecek. Yeni madalyalar kazandıracak “ dedi.

Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, milli takımın Avrupa Şampiyonası öncesinde kamp hakkında düşüncelerini dile getirdi. “Sporcuların antreman performanslarının iyi olduğunu morallerinin yerinde olduğunu biliyorum. Hepsini daha önce kendim izlemiştim, gayet iyiler. Bugüne kadar bir araya gelen en takım diyebilirim. Şampiyonada en üst basamaklarda bir sonuç bekliyorum.”

 

Haber:Y.SEVER