Düzce ilini Bölgesel ligde temsil eden takımlarımızdan Akçakocaspor bu hafta  deplasmanda Halide Edip Adıvar ile oynayacak . Son haftalarda çıkış gösteren Akçakocaspor müsabakaya Cumartesi günü gidecek.Akçakocaspor’da Çoşkun’un sakatlığı devam etdiyor. Akçakocaspor’da cezalı oyuncu bulunmuyor. Diğer temsilcimiz Beyköy Belediyespor son haftalarda müsabakanın hakemlerinden şikâyetçi .Son maçta  ligin güçlü ekibine penaltı golüyle mağlup olan Beyköy Belediyespor bu hafta sonu kendi evinde Yeniçağspor ile oynayacak.
                         Çilimli BelediyesporÖzsütAvlayanspor
Düzce Süper Amatörde ise ,Son haftaların formda takımı olan Çilimli Belediyespor kendi evinde oynayacağı Özsüt Avlayanspor müsabakasını kazanacak güce sahip.Son üç müsabakada zorlu ekiplerle oynamasına rağmen bu maçlardan 9 puan çıkartarak gücünü ispat etti.Çilimli Belediyespor maçın başında erken gol bulursa bu müsabaka farka gidebilir.
Gölyakaspor-Düzce Belediyespor
Son haftalarda büyük düşüş yaşayan Gölyakaspor bu hafta Düzce Belediyespor ile oynayacak.Bu müsabakada ilk akla gelen sonuç beraberlik .İki takım da istikrarsız.Düzce Belediyespor sezon başında  oyuncularını Düzcespor alt yapıya verince çok zor durumda kaldı.Gölyakaspor'un sezon başında şampiyonluk iddiasından erken kopması moralleri bozmasına rağmen bu haftaki müsabaka kendileri açısından çok önemli.
Üçköprüspor-SivrikayaSinerjispor
Ligin en kolay müsabakalarından Üçköprüspor SivrikayaSinerjispor arasındaki maçı Sivrikaya Sinerjispor rahat kazanacak güce sahip. Üçköprüspor mütevazi bir kulüp ve  gençlerle oynuyor.Bu müsabakada Üçköprüspor'un farklı mağlup olmaması için savunma anlayışını hiç bozmadan oynaması gerekir.
                             Cumayeri Belediyespor-Yığılcaspor
Ligin son haftalarda iyi oynayan iki ekibine bakıldığında zor müsabaka gibi gözükse de Yığılcaspor bir adım önde . Cumayeri Belediyespor ise ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takım. Yığılcaspor şampiyonluk yarışından kopmamak için bu maçı mutlak kazanmak isteyecek.Cumayeri Belediyespor da kendi evinde puan almak için uğraş verecek.
Aydınpınarspor-Pırpırspor
İki takımda orta sıralara oynayan ekiplerden Aydınpınarspor son haftalarda puan dağıtmaya devam ediyor. Pırpırspor bu hafta sonu bay geçti.Aydınpınarspor'un bu müsabakaya çok dikkat etmesi gerekir Pırpırspor yabana atılacak bir takım değil.
Aziziyespor Kaynaşlı Belediyespor
Her iki takımda çok formda Aziziyespor son haftalarda aldığı sonuçlar neticesinde 6.sıraya kadar yükseldi.Kaynaşlı Belediyespor  zirve mücadelesi yapıyor ve bu maçı mutlak kazanmak isteyecek.Kaynaşlı Belediyespor golü ne kadar erken bulursa kendi açısından iyi olacak. Aziziyespor’da genç bir ekip gol geç geldiğinde dirençleri artacaktır.