Fenerbahçe’nin Zob Ahan’ı 7-0 yendiği maçın ardından futbolculardan Stoch, kondisyon açısından da önemli bir sınav olduğunu ifade etti. İki devrede iki farklı takımla sahada olduklarını hatırlatan Stoch, "Her iki takım da çok iyi performans gösterdi. Çok fazla sayıda gol attık ve bu akşam bizim için kondisyon açısından da önemli bir sınavdı. Bu sınavda başarılı olduğumuza inanıyorum, umarım bu şekilde çalışmaya devam edebiliriz. Şu ana kadar gayet iyi çalıştık, bundan sonraki süreçte Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız ilk ön eleme karşılaşmasına kadar hazır olmak mecburiyetindeyiz. Kendimizi daha da ileriye taşıyarak o maça da hazırlanacağız" diye konuştu.

Senegalli defans oyuncusu Abdoulaye Ba da maçın kendileri için önemli bir karşılaşma olduğunu dile getirdi. "Bu sezon her maçta olacağı gibi bu akşam maça çıkarken de hedefimiz kazanmaktı. İyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Hep kazanarak gitmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde de ulaşabildiğimiz en ileri noktaya ulaşmak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz ve bu akşam güzel bir başlangıç yaptık.  Kendimize güvenimizi artırdık ve umuyorum ki yolumuza bu şekilde devam ederiz" şeklinde görüşlerini aktardı.

Ba, savunma hattındaki sistem değişikliğine ilişkin gelen bir soruyu da yanıtladı. Ba, "Tabii ki bizim için kolay değil, yeni bir takım olduğumuzu söyleyebilirim. Lige kadar bu uyumu en üst seviyeye getirme şu anda çok önemli gözüküyor. Arkadaşlarım bana bu konuda fazlasıyla yardımcı oluyorlar. Onların yardımı sayesinde de çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürebiliyoruz. İyi çalışmak zorundayız, bizim için en önemli hedef hep daha ileriye gidebilmek olmalıdır. Hep en iyimizi vermeye çalışmalıyız. Oynamak hiç kimse için kolay olmayacak. Çok fazla kaliteli oyuncumuz var, oynamak için iyi çaba göstermeliyiz" diyerek cevap verdi.