3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Düzcespor 8. hafta da deplasmanda Kartal Belediyespor ile karşılaştı. Düzcespor ilk yarıyı önde kapattığı maçı 2-1 kazandı.Şereflioğlu yönetiminde Düzcespor ilk deplasman galibiyetini aldı.

Maça iyi başlayan Düzcespor oyunda da üstünlüğünü kurdu. Etkili olduğu ataklarda rakip kale ceza sahasında tehlike oluşturdu. Kartal Belediyespor'un ataklarını da geçiştiren Düzcespor yaptığı atakalarda ise golün sinyalini vermeye başladı. Düzcespor aradığı golü 33.dakikada buldu. 33.dakikada geliştirdiği atakta Düzcespor Osman'ın kayddetiği gol ile 1-0 öne geçti. Girilen gol pozisyonlarında başka gol olmadı. Düzcespor ilk yarıyı Kartal Belediyespor karşısında 1-0 önde tamamladı.

Düzcespor ikinci yarı yine üstün olan taraftı. Etkili oyunu devam ettiren Düzcespor skoru da korumaya çalıştı. Kartal Belediyespor beraberlik için yüklenmeye başladı. Kartal Belediyespor aradığı beraberlik golünü oyuncusu Emin ile 70.dakikada buldu.. Maçı bırakmayan Düzcespor ataklarına devam etti. Geçen hafta aldığı Orhangazispor yenilgisinin ardından bu maçtan galibiyet ile ayrılmak zorunda olduğunun farkında olan Düzcepsor, golcü özelliğini gösterdi ve 90+2'de sonradan oyuna giren İlhan ile ikinci golünü attı. Bu gol ile Düzcespor 2-1 öne geçti. Kalan sürede başka gol olmayınca Düzcespor sahadan 2-1 galip ayrıldı. Düzcespor uzun süre sonra ilk kez deplasmanda galip geldi.

Kartal Belediyespor: Samet, Timuçin, Vedat, Ali, Uğurcan, Necdet, Aykut, Ahmet, Emin, Reha, Semih

Düzcespor: Serdar, Selim, Yalçın, Kamil, Uğur, Yavuz Kibar , Seray, Ergün, Emrah, Osman, Nedim

Hakemler: Hasbi Dede, Sedat Yavanoğlu, Bülent Uludoğan