Düzce İkinci Amatör tüm hızıyla oynanıyor.Üç grupta oynanan ilk iki takımların 1.Amatöre çıkacağı müsabakalar çok çekişmeli geçiyor. Grupların favori takımlarından Elmacık spor iyi kadrosuyla kazanmaya alıştı. bu hafta rakibini 10-0  gibi farklı yenen Elmacıkspor üçte üç yaptı. Yazıpınarspor Yeni Vakıfı 3-2 yendi. Kabalakspor Anadolu Gençlik spor müsabakasında istenmeyen olaylar oldu. Maçın son bölümlerinde Anadolu Gençlikspor 3-2 önde iken müsabaka tatil edildi. Bu olayların son bulmasını için olayları çıkaranlarında en ağır cezaların verilmesi isteniyor.  Yoksa bu cezaların az verilmesi halinde olayların önünü kesmek zorlaşacağı görüşü ön planda.

Öte yandan Düzce Gençlerbirliği Tavak Çimensporu deblasmanda 3-0 gibi farkla yenmesi ne kadar iddialı olduğunu bu maçta gösterdi. Karaçalıspor Kuyudüzünü 4-0 farkla yenmesi bu ligde “bende varım” dediğini gösterdi. Beçispor Modern Eğitimciler sporla 2-2 berabere kalarak puanları paylaştılar.

Hacıyakupspor ile Hamidiyespor arasındaki müsabaka 83 dakikada tatil edildi. müsabaka 2-2 devam ederken üçüncü gölü atan Hamidiyespor bu gole itiraz eden Hacıyakup  taraftarların aşırı küfür etmesi yüzünden maçın hakemi müsabakayı tatil etti. iki müsabakanın tatil edilmesi, “Düzce futbolu nereye gidiyor” sorusu sorgulamaya açtı. Takımların ,oyuncuların, taraftarların bunun bir spor olduğunu eğlenmekten öteye geçmeyeceğini bilmeleri gerektiği görüşü ortaya çıktı. İçmelerspor deplasmanda Özbalatlıspor’u 3-1 yenip iddialı duruma geldi. Beyköy Kutlu spor  Akçakoca Altunçayspor’u deplasmanda 2-1 yenerek moral buldu.
 
                                     Toplu sonuçlar
Elmacıkspor 10 Beyörenspor  0
Kabalakspor 2 Anadolu Gençlispor 3  maçı hakem son bölümlerinde tatil etti.
Tavakçimenspor 0 Düzce Gençlerbirliğispor  3
Karaçalıspor 4 Kuyudüzüspor 0
Beçispor 2 Modern Eğitimcilerspor 2
Özbalatlıspor 1 İçmelerspor 3
Altunçayspor 1 Beyköy Kutluspor 2
Hacıyakupspor 2 Hamidiyespor 3  maçın 83.dakikasında maçın hakemi müsabakayı tatil etti.