Müsabakaya  Kaynaşlı Belediyespor hızlı başladı. 7.dakikada  Kaynaşlı Belediyespor hızlı bir hücum gerçekleştirdi ve ceza sahasının içindeki pozisyonda maçın orta hakemi direk penaltı noktasını gösterdi.Penaltıyı kullanan Kaynaşlı Belediyespor oyuncusu Bayram gole çevirerek durumu 1-0 yaptı.

17 dakikada sağ taraftan yapılan ortada Bayram kafayı vurmasına rağmen top auta çıktı.19.dakikada Yığılcaspor'da kullanılan serbest vuruşta Selçuk son anda topa vurup takımının beraberlik golünü attı ve durumu 1-1 yaptı.

 Bu golden sonra Kaynaşlı Belediyespor oyuncusu Bayram hakem ile münakaşa edince maçın hakemi tarafından oyun dışı edildi. 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kalan Kaynaşlı Belediyespor bu dakikadan itibaren savunma yaptı.

32.dakikada sol taraftan çalımlarla sıfıra kadar inen Soner arka direğe çok iyi top kesince Faruk boş kaleye topu kafa ile yollayarak Kaynaşlı Belediyespor’u 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Yığılcaspor şuursuz baskı kurdu ve maçın 44.dakikasında takım kaptanı Erol sarı kartı olmasına rağmen düdükten sonra topa vurunca maçın hakemi tarafında ikinci sarı karttan kırmızı oyun dışı edildi ve Kaynaşlı Belediyespor 9 kişi kaldı.. İlk yarıda Kaynaşlı Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile bitti.İkinci yarıya Yığılcaspor baskılı başladı. Kaynaşlı Belediyespor savunmaya çekilerek skoru korumaya çalıştı.maçın 55. Dakikasında Kaynaşlı Belediyespor ani bir kontradan Faruk ile bir gol daha bulunca durum 3-1 oldu.İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Kaynaşlı Belediyespor rakibi karşısında 9 kişi kalmasına rağmen maçı 3-1 kazandı.

Spor servisi