A Gençler Ligi dördüncü hafta maçında Konuralpsinerjispor ile Kaynaşlı Belediyespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başından itibaren Konuralapsinerjispor' a üstünlük kuran Kaynaşlı belediyespor, 2. dakikada geliştirdiği atakta oyuncusu Talha ile gol attı.

İlk golün hemen ardından 6. Dakika da da Serkan ile Kaynaşlı Belediyespor durumu 2-0 yaptı. Konuralpsinerjispor 16. dakika da oyuncusu Mert ile ilk golünü attı. Kaynaşlı Belediyespor bu dakikalarda gol için ataklarına devam etti. Maçın 35. dakikasında Serkan skoru 3-1 yaptı. Konuralpsinerjispor'un toparlanmasına izin vermeden bir dakika sonra, 36. dakika da Kaynaşlı oyuncusu Ejder takımının dördüncü golünü attı. İlk yarı 4-1 Kaynaşlı Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının hemen başında 46. dakika da Konuralpsinerjispor kazandığı penaltıyı oyuncusu Mert ile gole çevirerek durumu 4-2' ye getirdi. Kaynaşlı Belediyespor rakibine üstünlük kurmakta zorlanmadı ve maçın 67. dakikasında oyuncusu Efkan ile penaltı kullandı. Penaltıyı kullanan Efekan, gol atarak takımının beşinci golünü kaydetti. Golün hemen ardından 68. dakika da Kaynaşlı Belediyespor da Talha'nın yerine giren Enes, geliştirilen atakta topu ağlara gönderdi. Karşılaşmanın 76. dakikasında Konuralpsinerjispor üçüncü kez penaltı kazandı ve yine oyuncusu Mert ile skoru 6-3'e getirdi.

Maçın sonlarına yaklaşırken ataklarına devam eden Kaynaşlı Belediyespor, Emre'nin yerine giren oyuncusu Fatih ile 81. dakika da yedinci gölünü attı. Konuralpsinerjispor'un oyun kurmasına izin vermeden atak geliştiren Kaynaşlı Belediyespor oyuncusu Serkan ile gol atarak durumu 8-3 yaptı. Karşılaşma Kaynaşlı Belediyespor'un 8-3' lük üstünlüğü ile sona erdi.