Kaynaşlı ilçe sahasında oynanan müsabakanın 4.dakikasında Çengelköyspor 1-0 öne geçti. 12.dakikada Murat Kefeli’nin şutu üst direkten dışarı çıktı. İlk yarıda başka gol olmayınca devre Çengelköyspor’un 1-0 üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıya Kaynaşlı Belediyespor hızlı başlayan takım oldu. 49.dakikada sağ taraftan yapılan ortaya Semih’ten gelen sert vuruş uzak köşeden ağlarla buluşup Kaynaşlı Belediyespor beraberlik golünü kaydetti. 53.dakikada Nurettin kalecin altından topu ağlarla buluşturup takımını 2-1 öne geçirdi. 65.dakikada Enes’in golü ile durum 2-2 oldu. Bu dakikadan sonra her iki takım beraberliği bozma adına yaptığı ataklardan boş dönünce müsabaka 2-2 sona erdi. Kaynaşlı Belediyespor bu sonuç ile 17 olan puanını 18 yaptı.

Düzce Süper Amatör’de bugün oynanan maçlarda Bahçeköyspor Aydınpınarspor’u 3-2 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı. Nurettin Zafer sahasında oynanan Kirazlıspor Kuzey Yıldızı maçı 1-1 biterken Düzce Belediyespor Gölyakaspor’u 3-0 yendi. Akçakoca ilçe sahasında oynanan maçta Akçakocaspor Yığılcaspor’u 4-2 yendi. 


Süper Amatör'de gece oynanan maçta Hamidiyespor, Üçyolspor'u 7-2 yanmeyi başardı.