Bal’daki temsilcimiz Kaynaşlı Belediyespor ilk hazırlık müsabakasını iyi mücadele ederek kazanmayı başardı. Müsabaka, Bolu Karacasu sahasında oynanırken  Kaynaşlı Belediyespor sahaya kalede İlker, savunmada İlhan, Furkan, Yılmaz, Bahadır orta sahada Yiğit, Emre Sağ kenarda Nurettin, sol kenarda Doğukan, bu dörtlünün önünde Murat Kefeli, ilerde Aleks şeklinde yer aldı.

İlk yarı 0-0
Müsabakaya Doğantepe oyuncuları çok sert oyun anlayışı ile başlarken zaman zaman maçın kontrolünü kaçırdığı da gözlendi. Müsabakanın ilk yarısında karşılıklı ataklarda iki takımın da pozisyon üretemediği görülürken devre 0-0 sonuçlandı.

Nurettin Kaynaşlı Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi.
İkinci yarıda her iki takımda oyuncu değişikliğine giderek oyuncularını denerken 57.dakikada sahanın en iyisi Doğukan, sağ kenardan getirdiği topta Nurettin’e al at dercesine verdiği pası Nurettin boş kaleye yollayarak topu ağlarla buluşturup Kaynaşlı Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra iki takımda fazla pozisyon vermezken müsabakanın son düdüğü ile maçı Kaynaşlı Belediyespor 1-0 kazandı.Kaynaşlı Belediyespor ilk hazırlık maçında olumlu sinyaller verirken rakip Doğanlıspor iyi sinyaller vermedi.

24 Ağustosta kampa giriyorlar.
Kaynaşlı Belediyespor çalışmalarına devam ederken 24 Ağustosta Topuk yaylasında kampa gireceklerini açıkladılar.