Gerekli doğal koşullara sahip olmasının sağladığı avantajla sportif organizasyonların 1 numaralı adresi haline dönüşen Kaynaşlı'da bu kez motokros heyecanı yaşandı. Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası’nın 5. Ayak finali bugün Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Dün sıralama yarışlarıyla başlayan ve Türkiye’nin birçok ilinden yaklaşık 80 sporcunun katıldığı Türkiye Motokros Şampiyonası’nda bugün final günüydü... 8 farklı kategoride gerçekleştirilen yarışlara sporcuların yanı sıra çok sayıda yarış tutkunu katıldı. Düzce ve çevre illerden büyük ilgi gören Şampiyona’nın 5. ayak yarışlarında İstanbul, İzmir, Muğla, AntalyaSakaryaAnkara ve Bursa başta olmak üzere KKTC’den de katılan sporcular yer aldı. 80 sporcu MX1, MX2, MX2 Junior, MX, 85cc, 65cc, 50cc ve Veteran sınıflarında mücadele etti.

Öte yandan motor sporlarıyla sıkça adından söz ettiren Kaynaşlı, bu önemli organizasyonla tercih edilen bir adrese dönüştüğünü bir kez daha kanıtlamış oldu. Son yıllarda spor turizminin parlayan yıldızı olan ilçe, Düzce ve Türkiye'nin tanıtımında önemli rol oynuyor.