Geçen hafta oynanan ilk maçı 90+4 de yediği golle kaybeden Kaynaşlı Belediyespor'da bu hafta Yığılcaspor karşısında mutlak galibiyet alınması hedefleniyor. 9 senedir takımın başında olan ve 3 kez Kaynaşlı Belediyespor'a şampiyonluk yaşatan Antrenör Adnan Sarı, bu yıl her ne kadar iddiasız görünseler de takımına güvendiğini ve başarılı olacaklarına inandığını belirtti.

Geçen yılki kadrodan 7 oyuncunun gittiğini, oyuncu eksikliği nedeniyle bir ara sahaya bile çıkmamayı düşündüklerini söyleyen Sarı, maçların başlamasına 1 ay kala takımın toparlandığını bu yüzden eksiklerin henüz tamamlanmadığını ifade etti. Aynı zamanda Kaynaşlı A Gençler takımını da çalıştıran Adnan Sarı, bu yıl bu takımdan iyi yetiştirilecek olan oyuncuları 1-2 yıl içinde A takıma dahil edecek düzeye getireceklerini belirtti.

A Gençler takımının bu güne kadar oynadı maçlardan, 2 beraberlik, bir galibiyet aldığını kaydeden Sarı, bu sonuçlarla A Gençler takımının şu anda lider olduğunu söyledi. Geçen hafta yapılan Süper Amatör Ligi ilk maçlarında Kaynaşlı Belediyespor, Düzce Belediyespor'a 1-0 yenilirken, Doğanlıspor ile karşılaşan Yığılcaspor ise maçı 2-0 almıştı. Kaynaşlı Belediyespor Pazar günü Yığılcaspor ile kendi sahasında oynayacak.

Antrenman çalışmalarına ciddi bir şekilde devam ederek maça hazırlanan Kaynaşlı Belediyespor'da iyi bir futbol sergileyerek başarılı olmak hedefleniyor.