Kaynaşlı Belediyespor Cumartesi günü Gümüşova  Dede koruda oynanan müsabakada Cumayeri Belediyespor ile 1-1 kalarak şampiyonluğa giderken yara aldı. Müsabakaya  hızlı başlayan Kaynaşlı Belediyespor 2.dakikada Oğuz’un attığı golle 1-0 öne geçti. Müsabakanın 7.dakikasında Cumayeri Belediyespor  bir gol bularak beraberliği yakaladı.24.dakikada Kaynaşlı Belediyespor net posizyondan yararlanamadı.Bu dakikadan sonra Cumayeri Belediyespor oyunda dengeyi kursa da rakip kalede pozisyon üretemedi.İlk yarıda başka gol olmayınca devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda Kaynaşlı Belediyespor savunmasını öne çıkartarak hücum üzerine hücum yaptı.55.dakikada Kaynaşlı Belediyespor yüzde yüz pozisyonu değerlendiremedi . Cumayeri Belediyespor’da kaleci Hasan bu dakikaya kadar hatasız oynadı.65.dakikada Kaynaşlı Belediyespor boş kaleye topu gönderemeyince bir golden daha oldu.Kaynaşlı Belediyespor son vuruşları yapamayınca galibiyet golünü bir türlü bulamadı ve  oyuncular arasında stres başladı.80 ve 85  dakikalarda iki gol kaçıran Kaynaşlı Belediyespor maçın düdüğüyle 2 puanı kaçırmış oldu.Müsabakadan sonra haber merkezimize açıklamalarda bulunan Kaynaşlı Belediyespor genel kaptanı Cezmi Aydın çok gol kaçırdıklarını belirterek "malesef olmayınca olmuyor son vuruşları yapamadık bu yüzden berabere kaldık.Çok genç oyunculara yer vermiştik ama bu golleri atamayınca yenemedik" dedi.

Cumayeri Belediyespor Teknik sorumlusu Ertuğrul Zengin ise  iyi mücadele ettiklerini ifade ederek çok eksik oyuncularının olduğunu ve çok genç oyuncu grubuyla maça çıktıklarını ama aldıkları 1 puanın kendileri adına çok iyi olduğunu söyledi.Zengin Kaynaşlı Belediyespor şampiyonluğa oynayan bir takım ikinci yarı çok gol kaçırdılar bizim de kalecimiz çok iyi maç çıkardı dedi.

Spor servisi