Düzce Süper amatör ligde iki müsabaka oynadı. Şıralık sahasında saat 15.00’da oynanan müsabaka Aziziyespor Kaynaşlı Belediyespor emniyetin 15 dakika geç gelmesi ile başladı. Aziziyespor  Kaynaşlı Belediyespor müsabakasına genç kadro ile çıktı. 5.dakikada Aziziyespor’un kornerini Kaynaşlı Belediyespor savunması uzaklaştırdı. 13.dakikada Burak Kaynaşlı Belediyespor’u 1-0 öne geçirmeyi başardı. 22. dakikada Kaynaşlı Belediyespor Semih ile durumu 2-0 yaptı. 17.dakikada Doğancan 3-0 yapınca Aziziyespo’rda moraller tamamen bozuldu.

29.dakikada Burak 25 metreden güzel bir şut ile durumu 4-0 yaptı. Doğancan 30.dakikada ve 32.dakikada attığı gollerle karşılaşmayı 6-0’a getirdi. İlk yarının sonlarına doğru Semih skoru 7-0 yapan golü attı. İlk yarıda bu skor ile bitti. İkinci yarıda Kaynaşlı Belediyespor skor avantajı ile geride çok pas yaparak geçirdi. Aziziyespor 7-0 mağlup durumda olmasına rağmen centilmence mücadele etti.İkinci yarıda gol olmayınca müsabakayı Kaynaşlı Belediyespor iyi oyun ile 7-0 kazanıp liderliğine devam etti.

Düzce Belediyespor 2-1 kazandı
Nurettin Zafer stadında saat 16.00’da oynanan maçta iki takımda iyi mücadele etti. İlk yarıda Düzce Belediyespor Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı karşısında daha fazla pozisyona girdi. 37.dakikada sahanın en iyisi Ertan serbest vuruştan Düzce Belediyespor’u 1-0 öne geçirmeyi başardı. İlk yarının ender gelişen atakların birinde yapılan korner atışında Barış güzel yükselerek takımının beraberlik golünü attı. İlk yarıda başka gol olmayınca Düzce Belediyespor ve Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı takımı soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti.

İkinci yarı iki takımda kazanmak için mücadele ederken 67.dakikada Ertan kendisinin ve takımın ikinci golünü atarak takımını tekrar 2-1 öne geçirmeyi başardı. Son 15.dakika iki takımın kenar yönetimi maçın hakemine uzun süre itirazlarda bulundu.  Maçın sonlarında Sis Yalıtım takımı karşı kaleye yüklense de aradığı golü bulamadı. Maçın hakemi 4 dakika uzatma göstermesine rağmen takımlar gol atamayınca müsabakayı Düzce Belediyespor Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı takımını 2-1 yenerek üç puanın sahibi oldu.