Kaynaşlı Belediyespor bugün Kaynaşlı ilçe sahasında oynadığı müsabakada en yakın takipçisi Çilimli Belediyespor’u 2-1 yenerek ligin bitimine üç hafta varken şampiyonluğunu ilan etti. Müsabakaya iki takımda kontrollü oyun anlayışı ile başladı.

İlk dakikalardan sonra ilk 15 dakika içeresinde Çilimli Belediyespor yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Kaynaşlı Belediyespor dengeyi kurdu. İlk yarıda orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada takımlar gol atma becerisi göstermeyince devre 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıya takımlar 85.dakikaya kadar gol atamadılar. Müsabakanın 86.dakikasında günün başarılı ismi Doğancan Kaynaşlı Belediyespor’u 1-0 öne geçiren golü attı. 90.dakikada sahneye tekrar çıkan Doğancan kendisinin ikinci takımının ikinci golünü atıp durumu 2-0 yapmayı başardı. Maçın hakemi 5 dakika uzatma gösterdiği anlarda Çilimli Belediyespor İsmail ile farkı bire indirip durumu 2-1 yaptı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca müsabakayı Kaynaşlı Belediyespor 2-1 kazandı. Bu galibiyet ile ligde şampiyonluğunu ilan eden Kaynaşlı Belediyespor Akçakocaspor’u beklemeye başladı. Akçakocaspor son iki sırada yer alırsa Kaynaşlı Belediyespor direkt bölgesel amatör lige çıkacak. Son iki sıradan kurtulursa Akçakocaspor ile baraj müsabakası oynayacak.