Gelecek yıl bölgesel amatör ligde mücadele edecek olan Kaynaşlı Belediyespor yaptığı transferlerle hedefini 3. Lig olarak belirledi. Kulübün bayram sonra transferlerine devam edeceği öğrenilirken sezonu Temmuz sonu açacağı bilgisine ulaşıldı.

Düzce amatör süper ligin hızlı takımlarında Çilimli Belediyespor en son Düzcespor kalesini koruyan İlker Engin ile anlaşma sağlamıştı. Çilimli Belediyespor bayram sonrası transferlerine devam edecek. Aydınpınarspor ise genç oyuncular peşinde. Kulüpten yapılan açıklamada, yeni sezona genç bir kadro ile girmenin planlarının yapıldığı koşan mücadele eden bir ekip oluşturulmasının hedeflendiği bildirildi.

Yığılcaspor ismini Yığılca Belediyespor olarak değiştirecek. Daha sonra iç ve dış transferlere yöneleceğini Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit tarafından açıklandı. Sivrikaya Sinerjispor ise genç bir kadro ile yola devam edeceğini açıkladı. Gölyakaspor bayramdan sonra transferlere start vereceği açıklanırken çok iyi bir kadro kurma peşinde olacağı bildirildi. Cumayeri belediyespor ise iyi bir kadro kurmanın planlarını yaptığı bilgisine ulaşıldı. Düzce Belediyespor cephesinde ise sessizlik hakim. Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı transferde nokta atışı yaparak lige gireceklerini ifade ettiler.