Düzcespor pazar günü oynaycağı Kırıkkalespor maçını beklemeye başladı. Son antremanını Bolu'da gerçekleştiren Düzcespor rakibinden üç puan almanın peşinde. Takım PFDK'nın kararlarından ceza almamasıda teknik heyeti sevindirdi. Hafta içerisnde spor salonlarında ve halı sahalarda idmanlar yaparak Kırkklaespor maçına hazırlanan Düzcespor yenilenen kadrosuyla ilkkez taraftarlarının önüne çıkacak.
Bilindiği gibi ikinci etap maçları öncesinde kadroda önemli değişiklikleler yapılmış ve ilk maçını gölcük deplasmanında oynayan kırmızı lacivertliler berabere kalarak bir puanla dönmüştü.

Hafta içinde kar yağışı nedeniyle sahaların karla kaplı olması yüzünden önce spor salonlarında ardından halı sahada ve son olarak kardan etkilenmeyen bolu iline giderek çalışmalarına burada devam ettimşti.

Tehlike bölgesinden hızla çıkmak isteyen Düzcespor üç puan için maça çıkacak. Düzcespor teknek direktörü metin aydın Gölcükspor deplasmanından çok değli bir puan aldıklarını Elde edilen bir puanın Kırıkkalespor maçını daha anlamlı hale getirdiğini belirtti. Hafta içerisinde yapılan idmanlarda Kırıkkalespor maçını ne kadar önemli olduğu konusunda oyunculara gerekenleri anlattıklaırnı ve tüm futbodlcuların maçının önemini çok iyi kavradıklarını dile getirdi.

Aydın tüm taraftarlarımızı pazar günü bizi desteklemeye davet ediyoruz bu takım ligden düşmeyecek bunuda tüm taraftarlarımızla birlikte başaracağız onlar bizim arkamızdaki en büyük gücümüz bizi yanlız bırakmasınlar dedi.

Düzcespor kırıkkale maçı öncesinde şehir stadında sahanın maça yetiştirilmesi için yoğun şekilde çalışmalar devam ediyor.

Zorlu puan mücadelesi saat 13,30 da düzce 18 temmuz şehir stadında,