Düzcespor, 3. lig de bu hafta Keçiören Belediyespor ile deplasmanda karşılaşdı. Temsilcimiz sahaya Savaş, Uğur, Ömer, Kenan, Abdullah, Can, Eser, Tevrat, Faruk, Reşit ve Celal on biriyle çıkarken evinde oynayan Keçiören Belediyespor'da karşılaşmaya Caner, Ahmet, Cem, Arif, Özer, Adem, Serhat, Murat, Temel, Mustafa ve Ömer onbiriyle başladı. Karşılaşmaya temsilcimiz hızlı başkarken karşılaşmanın ilk 10 dakikası golsüz geçti.

Ataklara giren Düzcespor olurken Keçiören Belediyespor kalemize bir kere geldi ve 35. dakikada girdiği atakta Temel'le 1-0 öne geçti.

Karşılaşma devam ederken Düzcespor'da ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sonuçlanırken Düzcespor ikinci yarıya da hızlı başladı.

Düzcespor'un atakları devam ederken 60. dakika takım bir şok daha geçirdi. Düzcespor'lu Kenan bu dakika da kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Son dakikalarda oyundan düşen Düzccespor, kalesinde ikinci golü de gördü. Keçiören Belediyespor 88. dakika da Serhat'la 2-0 öne geçti.  

Karşılaşma bu sonuçla biterken Düzcespor evinde aldığı 2-0'lık yenilgiyle dönecek. Takımda oyuncuların morallerinin de bir hayli bozuk olduğu gözlemlenirken takımın bir sonraki maça kadar toparlanması bekleniyor.