Düzcespor’a Bolu SGK tarafından gelen borç sonrası ilk somut adım atıldı. Düzce Belediye Başkanı aynı zamanda Kulüp Başkanı olan Mehmet Keleş, bazı eski başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Mehmet Keleş bazı eski başkan ve yönetim kurulu üyelerine seslenerek borcun nasıl ödeneceğiyle ilgili olumlu bir karar çıkacağını tahmin ettiğini söyledi.
Başkan Keleş, ‘Düzcespor’a iyi gününde nasıl sahip çıkıyorsak kötü gününde de sahip çıkmalıyız’ diyerek “Ben ödemem, karışmam deme lüksüne sahip değiliz. Ortaklaşa karar alalım ve karar doğrultusunda hareket edelim.” dedi.



Düzcespor'un Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsa Eser borç hakkında bilgi verdi. Eser, borcun yapılandırmasının yapıldığını belirtti.

Toplantıda yer alan Düzce Barosu Başkanı avukat Ali Dilber ile Belediye Meclis üyeliği yapan avukat Taner Çakır borcun nasıl ödenebileceği ve neler yapılabileceği hakkında bilgi verdi.
Başkan Keleş’in, toplantıya katılanlara ‘Ben bu borcun tamamını öderim diyen var mı? sorusuna eski yöneticiler “Aynı şeyi biz sizden bekliyoruz başkanım” olarak yanıt verdi.

Toplantı alınan kararların Başkan Keleş tarafından sıralanmasıyla sona erdi. Keleş alınan kararları şu şekilde ifade etti. “Borcun ait olduğu dönemlerde başkanlık yapanlarla görüşüp ödenmesi noktasında baskı kuracağım. Bu paraya katkı sağlayanlar olduğu gibi sağlamayanlar da olacaktır. Parası olmadığı için katkı sağlamayanları ayırıyorum. Parası olduğu halde katkı sağlamayanlardan da bu paranın rücu yoluyla alınması için çalışacağım” 
 

 

Haber:Y.SEVER