Düzce Belediye Başkanı ve Düzcespor Başkanı Mehmet Keleş,  Düzcespor'un antrenmanına giderek, takımın çalışmalarını yerinde takip etti. Başkan Keleş, takımın son durumu ve ihtiyaçları hakkında da bilgi aldı.
Düzcespor Teknik Direktörlüğü görevini devralan Murat Şenvardar ve ekibine başarılar dileyen Başkan Keleş, "bu kan değişiminin takımımıza iyi geleceğini düşünüyorum. Yakaladığımız 5 puanlık farkı kaybettiğimiz için üzüldük ancak bundan sonra kaybetmeye tahammülümüz yok. Kütahya karşılaşmasından galibiyetle çıktığımız takdirde şampiyonluk şansımız devam edecek. Hedefimiz evimizdeki son maçta Kütahya karşısında galibiyet elde ederek yakaladığımız başarıyı 3. ligte de sürdürebilmek.” dedi.
Başkan Keleş, "Yıllardır Düzcespor maçlarına katılım sağlama noktasında güçlük çekiyorduk. Bu yıl, uzun bir aranın ardından ilk kez stattaki taraftarlar göz dolduruyor. İzleyicinin ilk kez takımı sahiplendiğini görüyoruz. Kütahya maçında da taraftarlarımızın desteğini Düzcespor'dan esirgemeyeceğini düşünüyorum.” sözleriyle Düzcespor taraftarlarına teşekkür etti.
Başkan Keleş, Düzcespor'a destek veren esnaflara da teşekkür ederek, takımın her konuda yanında olduklarının altını çizdi.


Haber:Y.SEVER