Düzcespor takımı Kulüp Başkanı Mehmet Keleş ve yönetimle yemekte buluştu. Başkan Keleş, yemekte takıma seslenerek ‘Sezon sonu şampiyon olacağınıza tüm kalbimle inanıyorum’ dedi.

BÜTÜN KALBİMLE ŞAMPİYON OLACAĞINIZA İNANIYORUM

Kulüp yönetimi tarafından organize edilen gecede Başkan Keleş yaptığı konuşma öncesinde ilk olarak takımla karşılıklı olarak tezahürat yaptı.Başkan Keleş takımın durumu ve ligdeki konumuyla ilgili duygularını paylaştı. “Güzel bir maratonu birlikte yaşıyoruz. Bu hafta oynadığımız maçla da lider olduk. Korktuğum başıma gelmedi. Bütün kalbimle şampiyon olacağınıza inanıyorum. Kalbim heyecanla başa çıkamadığı için maçlara gelmiyorum.” 


Başkan Keleş, takımın golcüsü Ali Tayfun Akbey’den oynanacak Karasuspor karşılaşmasında gol sözü istedi. Akbey’de Keleş’e iki gol atacağının sözünü verdi.

4 MAÇI KAYIPSIZ GEÇERSEK…

Keleş, ilk 4 maçı kayıpsız geçmeleri halinde kalan maçların formalite olacağını ifade ederek futbolculara tavsiyelerde bulundu. “Hedefimizi büyütme şansımız var. Yolumuz çok uzun. Gözüm en tepededir. Sizlerinde en tepede olsun. Sizlerin özlük hakları konusunda yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.”

DÜZCE’NİN BAŞARIYA OLAN SUSAMIŞLIĞINI GİDERECEĞİZ

Düzcespor Teknik Sorumlusu Cenap Taner yaptığı konuşmada Düzcespor özlediği sabırla beklediği şampiyonluk için lider konuma geldiklerini ifade etti. Taner, kalan süreç için duyguları dile getirdi. “9 hafta kaldı. Aynı ciddiyetle çalışacağız. Düzce’nin başarıya olan susamışlığını gidereceğiz. Herkesin özveriyle çalışması lazım. En küçük hataya yer vermeyeceğiz.”

ZİRVEYİ BIRAKMAYACAĞIZ

Takım kaptanı Serkan Öz’de şampiyonluğa inandıklarını, Düzce halkının şampiyonluğa ihtiyacı olduğunu belirtti.Takımın ikinci kaptanı Celal Berber’de sıkıntılı süreci iyi atlattıklarını zirveyi bırakmayacaklarını vurguladı.

AKBEY’DEN BAŞKAN’A

Takımın golcü ismi Ali Tayfun Akbey’de önemli bir periyodun kendilerini beklediklerini aktararak oynanacak 4 maçın kazanılması halinde kimsenin takımı tutamayacağını söyledi. Akbey, Başkan Keleş’ten formalara isimlerinin yazdırılmasını rica etti. Başkan Keleş, iki hafta içerisinde isteklerini yapacağını fakat kendisinden gol beklediklerini söyledi.
Gece, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haber;Y.SEVER