Dün akşam Erol Tayhan’ın sunduğu Günlük programına katılan Düzce Belediye Başkanı ve Düzcespor kulüp Başkanı Mehmet Keleş, Düzcespor ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Keleş, “Düzcespor bu memleketin en değer verdiği kulüptür.” dedi.
Düzcespor’u bataklıktan çıkarmanın ilk önce kendisinin görevi olduğunu söyleyen Başkan Keleş “Düzcesporun kötü imajını düzeltmek için çaba sarf etmemiz gerekiyor. Daha öncede üst liglerdeki takımlarla oynarken şimdi Bölgesel Amatörde oynuyoruz. üçüncü lige bu hafta sonu oynayacağımız son maçtan sonra inşallah  çıkacağız.” dedi.
Grupta çok iyi takımların olduğunu bunlardan Kütahyaspor, Sultangazispor, Eskişehir Demirspor, Sakarya takımlarının bütçelerinin iyi olduğunu hatırlatan Keleş şunları söyledi:
“biz bunların hepsini geçerek şampiyon olacağız. üçüncü ligden hemen sonra ikincilik, sonrada birinciliğe çıkacağız. Oyuncuların kaldığı olimpiyat evini restore edip güzel bir hale getirdik her odaya televizyon koyduk oyuncuların rahat edebileceği ortam sağladık.”
Başkan Keleş taraftardan da bir ricası oldu.
Keleş, “sevinmeyi bilmiyoruz sevinmeyi öğrenmemiz gerekiyor kavgayla bu işin olmayacağını taraftarlarımızın bilmesi gerekmektedir” dedi.
Bu hafta sonu oynayacağımız son müsabakada stadı gelin gibi süsleyeceklerini taraftarların eşlerini ve çocuklarını stada getirmelerini isteyen Başkan Mehmet Keleş Tesis içinde Düzce şehir stadını ve Nurettin Zafer sahasını Kalıcı Konutlardaki yeni bağlantı yolun kenarında bulunan 250 dönümlük araziye taşıyacaklarını bunun yanında birçok tesisinde buraya yapacaklarını belirtti.