Düzce Belediyespor ile Seydişehir Belediyespor arasında 18 Temmuz Spor Salonu’nda oynan müsabakayı Düzce Belediyespor 3-1 kazandı. Çok sayıda izleyicinin katıldığı müsabakaya siyasi partililer de iştirak etti.

İlk iki seti alarak öne geçen Düzce Belediyespor takımı 3 setin sonunda maç sayısını atarken yaptığı pozisyon hatası nedeniyle rakibe yazılan sayı nedeniyle seti uzatmaya bıraktı. Uzatmada 2 sayı daha alan Seydişehir Belediyespor seti alarak durumu 2-1 yaptı.
4.seti de çekişmeli geçen müsabakada seti alan Düzce Belediyespor sahadan 3-1’lik skorla ayrıldı.

Maçın ardından Düzce Belediyespor Voleybol Antranörü Hüseyin Düzceler değerlendirmelerde bulundu. Maçı aldıkları için çok şanslı olduklarını, çok iyi bir performans sergilediklerini ifade eden Düzceler hakemleri ve karşı takım oyuncularının tavırlarını eleştirdi. 


"Hakemlerden yana sıkıntılı olduklarını vurgulayan Düzceler "Ev sahibi takım olarak hakem maçı bize versin istemiyoruz. Adaletli davranmasını istiyoruz. Bitmiş bir maçı tekrar başlatıyor. Kendi evimizde çok mağdur ediliyoruz. Deplasmanda hakemler haksız rekabet ortamı yaratıyor .Oynadığımız maçın keyfini yaşayamıyoruz."


Düzce Belediyespor Takım kaptanı Senad da müsabakayı değerlendirdi. “Seydişehir Belediyespor ile oynadığımız maçta da hakemler yüzünden talihsizlikler yaşadık.” diyen Senad, yanlış kararlar nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Play Off'a emin adımlar ile devam ettiklerinin altını çizen Senad “Bir buçuk ay zamanımız var, çalışıyoruz.” dedi.

 

SETLER                DÜZCE BELEDİYE SPOR             SEYDİSEHİR BELEDİYE SPOR
1.SET
                                        25                                                         19
2.SET                                        25                                                         18
3.SET                                        25                                                         27
4.SET                                        25                                                         23

 

Haber;P.Yıldırım