Bu sezon bölgesel amatör liginde mücadele edecek olması sebebiyle, iyi bir kadro kurması beklenen Düzcespor'da başkan ve yönetimin belirsiz olması özelikle taraftarlarda huzursuzluğa ve tepkiye yol açıyordu. Birçok takımın sezon başı hazırlıklarına başladığı bir dönemde Düzcespor'un yönetimsel krizlerle boğuşması çoğu zaman “Düzcespor sahipsiz mi?” sorusunu gündeme getirmişti.
Başkanlık için taliplinin çıkmadığı Düzcespor'a son olarak Düzce Belediye başkanı Mehmet Keleş sahip çıkmış ve Düzcespor'u hak ettiği yere getireceklerinin sözünü vermişti. Edinilen bilgilere göre Mehmet Keleş başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu ilk toplantısını yaparak görev dağılımını tamamladı. Fakat kamuoyuna açıklama yapılması için görev dağılımının kesinleşmesi bekleniyor.



Başkanlığın Mehmet Keleş tarafından üstlenildiği yönetim şu isimlerden oluşuyor ;


Selahattin Kudu(İş adamı –Düzce Fenerbahçeliler Dernek Başkanı) ,İsa Eser(Mali Müşavir),Hasan Aktürk(Eski Düzcespor kulüp başkanı-Özel Eğitim Kurumları sahibi),Özkan Turan(İş adamı-SETA),Ali Dilber(Düzce Barosu Başkanı),Ahmet Durdu(İş Adamı),Ömer Arslan(Yönetici-Meclis Üyesi),Kenan Gökmen(YEYPAŞ Genel Müdürü), Murat Caymaz (Meclis Üyesi- (Çerkez Kültür Derneği Başkanı) Üyesi) Erdal Şahin (Yönetici) Aytekin Özdemir (Esnaf).


Ayrıca yönetim kurulu listesinde dikkat çeken isimlerin başında gelen Nilah Aydın'ın Düzcespor'un basın sözcüsü olacağı ve basınla tüm ilişkileri yürüteceği öğrenildi. Nilay Aydın böylelikle Düzcespor tarihinin 3. kadın yöneticisi olma ünvanını elde etti. Diğer yandan yönetimde Murat Caymaz’ın başkan yardımcısı, Selehattin Kudu’nun genel kaptan,İsa Eser’in muhasip, Ömer Arslan’ın İdari Menajer,Özkan Turan’ın genel sekreter,Ali Dilber’in hukuk işleri ve Erdal Şahin, Aytekin Özdemir,Hasan Aktürk ve Kenan Gökmen’in alt yapıdan sorumlu olarak görev yapması bekleniyor.