Düzce Amatör Süper Lig'de Beyköy Belediyespor Türkiye Grup şampiyonlarına katılmayı başardı. Haftalar öncesinde gitmeyi garantileyen Beyköy Belediyespor artık süper amatör lig veya çıktıkları 4.ligi değil grup maçlarını düşünmeye başladı.
Beyköy Belediyespor Başkanı Osman Kılıç, bu yıl mutlaka 3.lige çıkacaklarını söyledi. Kılıç biz üçüncü lig için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, Hazırlık maçları ile de çalışmalara devam edilecek diyen belediye başkanı
dışarıda da hazırlık maçları yapacaklarını ifade etti. Şampiyona da ellerinden gelen mücadeleyi yapacaklarını belirten Kılıç, bu defa 3.Lig'e çıkmayı hedeflediklerini vurguladı. teknik heyeti ve oyuncularına buraya kadar getirdikleri içinde teşekkür eden kılıç Bundan sonraki dönemde de aynı başarıyı göstereceklerine inandığını belirtti Deplasmanlı Bölgesel Ligi garantilediklerini, ancak hedeflerinin bununla sınırlı kalmadığını, mutlaka 3. Lig'e çıkmayı istediklerini tekrarlayan Kılıç, Düzcespor'unda çok kritik bir durumda olduğunu, temennilerinin öncelikle Düzcespor'un ligde kalması olduğunu ifade etti.