Öncü ekranlarında her Pazartesi akşamı yayınlanan Sportmence programında Ömer Faruk, Metin Nevzat, Yusuf ve Malik Karaahmet’ kaç gol sayısına ulaşacağı tahminleri yapıldı. İki kenar oynayan Metin ve Nevzat 8 gol ve üstü, Ömer Faruk 10 gol ve daha fazlası, Yusuf 15 gol, Malik Karaahmet’in ise 7-8 gol arası gol sayısına ulaşacağı tahmin ediliyor. Diğer oyuncuların atacağı goller ise sürpriz olarak nitelendirildi.

Konuk olarak katılan İbrahim Nazlı, “Eğer bu oyuncular bu kadar gol atarsa Düzcespor zirveyi kimseye bırakmaz.” dedi. Sportmence programının sunucusu Mustafa Yıldırım ise “Düzcespor’un ilk golü erken bulmasıyla rakip ileriye çıkmasında ve Düzcespor kaptığı toplarda çok fazla pozisyona girecek. Bu yüzden çıkışlarda dikkatli olunması halinde birçok müsabaka farklı bitebilir.” dedi. İbrahim Nazlı, Düzcespor’un takım otobüsü eksikliğini dile getirerek şu ifadeleri kullandı: “Kulübümüzün mutlaka otobüsünün olması gerekiyor. Bunun yanında kulübümüze gelir sağlayacak yerlerinde olması gerekiyor. Düzce’de sivil toplum örgütlerini, Valimizi, Düzce Belediye Başkanımızı ve vekillerimizi bu yıl mutlaka maçlarda görmek istiyoruz.”

ÇÖZÜM ŞART

Sportmence programında Düzcespor’un ekonomik açıdan iş insanlarından yardım alması gerektiğini belirten Nazlı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Düzcespor başkanı ve yönetim kurulu nereye kadar para verecek. Gelir getirecek çözümler şart. Çünkü giderler günden güne artıyor. Düzcespor bu sene ilk kez lige tam ve hazır vaziyette başlayacak. Diğer takımların tam olarak hazır olmadığını düşünüyorum. İnşallah sezon sonu gülen taraf biz oluruz.”

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=t