Amatör Süper Lig'in birbirinden iddialı ekipleri kadrolarını güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Takımlar hedeflerine ulaşabilmek için transfer çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor. İşte Amatör Süper Lig'in transfer dosyası:

ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR

Kaleci sorunu yaşayan Çilimli Belediyespor Ümit Peker'i alarak sorunu çözdü. Ümit PEKER, Bal'da 20 maça çıktı. Ünyespor ve Tosya Belediyespor formalarını giydi. Çilimli Belediyespor kaleci transferinin yanına bir transferde orta sahaya yaparak transferi kapattı. Yeşil beyazlılar Burak Cengin'i kadrosuna kattı.

AKÇAKOCASPOR

Transferde Berke, Furkan, Soner'i alan lider Akçakocaspor, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

KÖPRÜBAŞISPOR

Kalede sorun yaşayan Köprübaşıspor, Yığılcaspor'dan Yekta'yı alarak kalesini sağlama aldı.

GÖLYAKASPOR

Düzce Belediyespor'dan Sudan, Mertcan, Onur'u alan Gölyakaspor son olarak Safranboluspor'dan İsmail Türkyılmaz'ın peşinde... Bu transferinde bitme noktasına geldiği belirtiliyor.

SİVRİKAYA SİNERJİSPOR

Osman Bayraktar'ı ve Burak Boz'u kadrosuna katan Sivrikaya Sinerjispor ikinci yarıya iddialı giriyor.

YIĞILCASPOR

Kadrosuna Adapazarı Harmanlıkspor'dan Ferhat'ı katan Yığılcaspor kendi oyuncusu olan Kurtuluş'la da sorunu çözdü. Yığılcaspor kalecileri Yekta'yı da Köprübaşıspor'a verdi.

6 takım transferde hareketlilik yaşarken diğer takımlar transferde sessizliğe büründü. Öte yandan olumsuz hava şartları nedeniyle üç kez maçlar ötelendiği için yeni trasnferlerin hepsi yeni takımlarının maçlarında görev yapabilecek.

 

Haber:Y.SEVER