Düzcespor U 15 ile Kocaeli U 15 takımı karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Kocaelispor U 15 takımı 24.dakikada ve 35.dakikada attığı goller sonucunda ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.
Düzcespor U 15 takımı ikinci yarıya karşı kaleye yüklendiği anlarda savunmasında açıklar vererek peş peşe iki gol daha görerek durum 4-0 oldu. Maçın sonlarında kalesinde bir gol daha gören Düzcespor U 15 takımı sahadan 5-0 mağlup ayrıldı.

Kocaelispor fair-play dışına çıktı
Düzcespor U 16 Kocaelispor U 16 maçı kıran kırana geçti. Müsabakada çok iyi oyun ortaya koyan Düzcespor U 16 takımı 30.dakikada oyuncumuz gole giderken rakip oyuncu yerde yatarken Düzcespor U 16 Teknik Sorumlusu Ömer Tanyel oyuncularına topu dışarı atmasını söyledi. Oyuncular bu sese kulak verirken topu dışarı attılar. Maçın 38.dakikasında Düzcespor U 16 takımı iyi oyunun karşılığını alarak bir gol bulup 1-0 öne geçmeyi başardı. Maçın 38.dakikasında Kocaelispor U 16 takımı hücum yaparken Düzcespor U 16 oyuncusu yerde yattığı ne maçın hakemi nede Kocaelispor U 16 oyuncuları topu dışarı atmayıp Düzcespor kalesinde gol bulup durumu 1-1 yaptı. Fair play oyun kurallarına uymayan Kocaelispor U 16 takımı ve maçın hakemi uzun süre taraftarlardan tepki aldı. İlk yarı 1-1 sona ererken İkinci yarı her iki takım çok iyi mücadele ettiği görüldü. Maçın son saniyelerinde Kocaelispor U 16 takımı bir gol daha bularak müsabakada 2-1 öne geçmeyi başardı. Santra ile oyun son bulurken Düzcespor U 16 takımın oyuncuları mücadelenin karşılığının alamamanın üzüntüsünü yaşadılar. Müsabaka sonrasında açıklamalarda buluna başarılı genç Teknik Adam Ömer Tanyel Kocaelispor oyuncuların ve teknik adamlarının fair-play ruhuna uymadıklarını aynı durumda bizi bunu yapmadık galip gelmek için her şey mubah değil dedi. Tanyel oyuncularının çok iyi mücadele ettiklerini bu mağlubiyeti hiç hak etmedik diye söyledi.