Düzcespor Pazar günü  oynaycağı MKE Kırıkkalespor maçını beklemeye başladı.

Son antremanını Bolu'da gerçekleştiren Düzcespor rakibinden üç puan almanın peşinde. Takım PFDK'nın kararlarından ceza almamasıda teknik heyeti sevindirdi. Hafta içerisnde spor salonlarında ve halı sahalarda idmanlar yaparak MKE Kırkklaespor maçına hazırlanan Düzcespor taraftarlarınıda karşılaşmaya bekliyor.

Deplasmanda alınan Gölcükspor beraberliği ile bir puan elde eden Düzcepsor şimdide 2. etap ilk maçında kendi sahasında oynayacağı MKE Kırıkkalespor maçı daha da önem kazandı. Tehlike bölgesinden hızla çıkmak isteyen Düzcespor üç puan için maça çıkacak. Düzcespor Antrenörü Gölcükspor deplasmanından çok değli bir puan aldıklarını vurguıladı. Elde edilen bir puanın MKE Kırıkkalespor maçını daha anlamlı hale getirdiğini belirtti. Hafta içerisinde yapılan idmanlarda MKE Kırıkkalespor maçını ne kadar önemli olduğu konusunda oyunculara gereken sözleri anlattıklaırnı kaydetti.

PFDK cezalar
İlk hafta maçlarında PFDK Düzcespor'un rakiplerine ceza verdi. Ancak Düzcespor ne PFDK'dan ne de karttan dolayı ceza almadı. Düzcespor Antrenörü Metin Aydın ceza almayarak lige de iyi başladıklarını ve bu durumun çok güzel olduğunu söyledi. Bu güzelliğin aynı şekilde bütün maçlarda kalıcı olmasını dilediğini belirtirken , çok daha güzel günelerin umudunu içinde olduğunu açıkladı.