Spor Toto 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Düzcespor 20.hafta mücadelesinde T.M Kırıkkalespor'a konuk oldu. Oynadığı 19 maç sonunda 35 puanla 2.sırada bulunan Düzcespor, düşmeme mücadelesi veren rakibini 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Lider Silivrispor'un 3. sırada yer alan Bodrumspor'u ağırladığı maç 1-1 berabere bitince temsilcimiz bu maça lider olmak için çıktı. Düzcespor karşılaşmaya Kalede Salih, savunmada Berk, Zihni, Sercan, Tayfur, Orta sahada Kerem ve Rıdvan, Sağ kanatta Kemal sol kanatta Emre, ön tarafta İsmail ve Barış 11'i ile başladı. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklar ile geçti. 17.dakikada sol kanattan Sefer'in ortasında Ömer Faruk kafa vuruşuyla
ev sahibi Kırıkkale sporu 1 - 0 öne geçirdi


 
Golün ardından baskısını artıran Düzcespor net pozisyon bulmakta zorlanırken duran toplarla etkili olmaya başladı. İlk yarının uzatma dakikalarında İsmail ceza sahası dışından etkili vuruşu ile Düzcespor'a beraberliği getirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda da pozisyon kısırlığı devam etti. 70.dakikada Kemal orta sahadan kaptığı topla ceza sahasının dışından sert bir vuruşla Düzcespor'u 2-1 öne geçirdi.
82.dakikada Eray'ın vuruşu direğe takılınca maç 2-1 sonuçlandı. Düzcespor bu galibiyetle 38 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Düzcespor 21.haftada kendi sahasında ikinci sıradaki Kırıkhanspor'u konuk edecek. Galibiyet şampiyonluğun habercisi olacak.