Geçen hafta oynadığı maçta, 2 hafta önce lider durumda bulunan Adapazarıspor’u 3-1 yenerek önemli bir üç puann sahibi olan Beyköy Belediyespor, 40 puanla 2. sıraya yükselmişti. Lider Çıksalınspor ile arasında 4 puanlık bir fark bulunan temsilcimiz bu hafta oynadığı Akçakocaspor karşısında alacağı galibiyetle liderle arasındaki puan farkını azaltmayı hedefliyordu. Ancak istenilen galibiyetin elde edilememesiyle Beyköy Belediyespor şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı ve 40 puanda kaldı.



Nefes kesen müsabakanın 30. dakikasında Ozancan'ın kaydettiği golle Akçakocaspor 1-0 üstünlük sağladı. Beraberlik golü için bastıran ve oyun stilini sertleştiren Beyköy Belediyespor'dan İlhan, mücadelenin 40 .dakikasında yaptığı hata ile kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Sahada 10 kişi kalan Beyköy Belediyespor beraberlik golü arayışını sürdürdü. 45. dakikada gelen bir kırmızı kart daha Beyköy Belediyespor'u adeta yıktı. Adem Güçlü'nün kırmızı kart görmesi ile ilk yarı sona erdi.

İkinci yarıya 9 kişi başlayan Beyköy Belediyespor mücadeleyi bırakmadı. Bunun yanında Akçakocaspor farkı açmak için yüklendi. 62. dakikada Korhan Kılıç'tan gelen golle skor 2-0 oldu. Mücadelenin 68. dakikasında Cüneyt Karacan kırmızı kart götdü ve Akçakocaspor sahada 10 kişi kaldı. Rakibini yakalamak için yüklenen Beyköy Belediyespor 83. dakikada penaltı atışı kazandı. Bahadır'ın penaltıyı gole çevirmesiyle skor 2-0 oldu. Mücadelenin 88. dakikasında Beyköy Belediyespor'un kalecisi Orçun kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Morali iyice düşen Beyköy Belediyespor, 90. dakikada rakibine penaltı kazandırdı. Kalecisiz kalan Beyköy Belediyespor'dan Soydan, kaleye geçti ancak penaltının gol olmasını engelleyemedi. Bu gol ile 3-1'lik farkla öne geçen Akçakocaspor rövanş maçında Beyköy Belediyespor'a büyük bir darbe indirdi ve sahadan üç puanla ayrıldı.

Haber: S. KAŞKIR