Süper Amatör Ligin 11’inci haftasında Nurettin zafer Stadı’nda karşılaşan Çilimli Belediyespor ve Koçyazıspor arasındaki karşılaşmada gülen taraf Çilimli oldu. Çilimli Koçyazı’yı 5-1 mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Çilimli Belediyespor daha maçın beşinci dakikasında golle tanıştı. Murat Mert ile gole erken kavuşan Çilimli Ekibi ilk yarıda baskılı bir oyun oynamasına rağmen başka gol atamadı. İkinci yarının 59’uincu dakikasında Murat Mert rakip ağları havalandırırken, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Maçın yetmişinci dakikasından sonra adeta bir gol yağmuru geldi. Murat Demir’in Çilimli ekibi adına yetmişinci dakikada golü bularak durumu 3-0 yapmasının ardındanKoçyazı takımı 72’nci dakikada Şenol ile gol bularak farkı ikiye indirdi. Maçın sekseninci dakikasında ilk iki golün sahibi Murat Mert yeniden sahneye çıktı ve skor 4-1 oldu. 82’nci dakikada Sinan takımının beşinci golünü attı ve karşılaşma Çilimli Belediyespor’un 5-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçlar ile Koçyazıspor beş puanla 9’uncu sıradaki yerini korurken, puanını 13’e çıkaran Çilimli Belediyespor ise yedinci sırada yer aldı.,