Bolu Atatürk Stadyumu’nda Göztepe’ye 2-0 mağlup olan Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa maç sonunda şu açıklamalarda bulundu:

"Karşılaşmaya istekli başladığımız net bir şekilde görüldü. İlk 30 dakikada bulduğumuz pozisyonları değerlendirsek farklı yerlere gidecektik. Üzgünüz karşılaşmayı kaybettiğimiz için fakat iyi bir sezon geçirdik. Gelecek sezonun iyi bir altyapısını yaptık. Gelecek sezon hedefler daha farklı olacak. Bu uyum süreci daha çabuk geçecek. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. İlk dakikadan itibaren bize destek oldular, sezon içerisinde de. Yönetim kuruluna teşekkür etmek istiyorum. Artık şehri tanıyoruz. Gelecek sezon bizim için daha güzel olacak.”

Hakemler: Hüseyin Göçek, Mehmet Cem Hanoğlu, Erdem Bayık

Boluspor: Melih Ağa, Arapi, Alim Öztürk, Özgür İleri (Dk. 44 Abdulkadir Özdemir), Peopen, Akabueze, Guido Koçer, Fatih Nurullah Turan (Dk 46 Ramazan Sal), Andre Santos, Hakan Arslan, Emre Gültekin

Göztepe: Günay Güvenç, Emre Can Coşkun, Leo, Umut Nayir, Jahovic, Gosso (Dk. 82 Murat Akın), Tanju Kayhan, Segbefia, Halil Akbunar (Dk 89 Sinan Özkan), Canberk Dilaver, Tayfur Bingöl (Dk. 86 Sandro)

Goller: Dk. 74 Tayfur Bingöl, Dk. 90+4 Murat Akın (Göztepe)

Kırmızı kartlar: Dk. 76 Andre Santos, Dk. 90 Alim Öztürk (Boluspor)