Beş yıl aradan sonra üçüncü lige çıkmayı başaran Düzcespor, lig de bir türlü istenen sonuçları veremeyince ilk olarak Olağanüstü Genel Kurul yapılmış ve Hasan Aktürk'ün yerine Ümit Özmen Başkanlığa getirilmişti. Değişikliğin ardından bir değişiklikte teknik direktörlükte olmuştu. Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu istifa edince takım zor günler yaşamaya başlamıştı. Şimdi ise takımı üçüncü lige çıkaran Teknik Direktör Zafer Göncüler yine takımın başında görev yapıyor.

İkinci yarıda Düzcespor'un Göncüler ile birlikte başarılı maçlar çıkarması beklenirken özelilkle takım kadrosunun da ara dönemde yenilenmesi dikkat çekiyor. Teknik Direktör Zafer Göncüler'in takımdaki havayı değiştirdiği de gözlenirken Göncüler takımın son durumunu değerlendirmek için yarın akşam saat 21.00 da ÖNCÜ TV ekranlarında yayınlanan Hasan Kaya'nın sunduğu “Sportmence” programına katılıyor. Programda Düzcespor'un durumu ve yapılması gerekenler ele alınacak.

Zafer Göncüler 5 yıl aradan sonra Düzcespor'u 3. lige çıkarmış ama yaşanan bazı sorunlardan dolayı Teknik Direktörlükten istifa etmişti.