Düzce Gençlikspor kadrosuna kattığı Amerikalı ve diğer oyancularıyla pazar günü oynayacağı Konya Selçuk maçında coşmayı hedefliyor.

Ligde oynadığı 6 maçta henüz galibiyeti bulunmayan düzce gençlikspor pazar günü coşmayı hedefliyor.
Bir türlü yeterli kadroyu oluşturamayan Düzce Gençlikspor kadrosuna yeni kattığı Amarikalı oyuncunun yanı sıra sakatların iyileşmesi ve Behçet Hocanın takımı daha yakından tanıması ayrıca sistemini oturmaya başlaması nedeniyle yönetim ve taraftarlar bu haftadan oldukca umutlu.
Pazar günü Düzce'de Konya Selçuk Üniversitesi takımını konuk edecek olan kırmızı lacivertliler bu maçı çıkış maçı olarak görüyor ve hafta başında başlayan çalışmalarda tüm hesaplar galibiyet üzerine.
Baş antrönür behçet üner tüm taraftarlarımızı selçuk üniversitesi maçına bekliyoruz yıllardır olduğu gibi verecekleri destekle rakibimizi yenip artık gerçek kimliğimize bürünmek istiyoruz dedi.
Oyuncularının antrenmanlardaki performansından oldukca memnun olan üner amerikalının takıma katkısı büyük olacak diğer oyuncularımızda kendilerine olan özgüvenlerini kazanmaya başladı artık sıra takım olarak kazanmaktan geçiyor bu nedenle pazar günü hep birlikte spor salonunda bulualım dedi.