Grubumuzda oynanan maçlar neticesinde zirvedeki takımlar maçlarını rahat kazanırken kopmaların yavaş yavaş başladığı görüldü.

Yeni Orduspor Çatalcaspor’u deplasmanda çok rahat yenerken rakibine 4 gol atmayı başardı.

Yeni Orduspor bu galibiyet ile liderliğini devam ettirdi. Yeni Orduspor Pazar günü Düzcespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Kırşehir Belediyespor kendi evinde çok zorlandığı maçta Alibeyköyspor’u 2-1 yenerken puanını 16 yapmayı başardı ve ikincilik koltuğunu korudu.

Van Büyük Şehir Belediyespor Osmaniyespor’u 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek zirvede bende varım dedi. Van Büyük Şehir Belediyespor bu galibiyetle 3.sıradaki yerini korumuş oldu.

Düzcespor zorlu Erokspor maçını deplasmanda 3-0 kazanarak üç puanın sahibi oldu. Düzcespor bu galibiyet ile puanını 14 yaparak iki basamak yukarı çıktı ve 4.sıraya yerleşti.

Kızılcabölükspor kendi evinde Karşıyaka takımı ile 2-2 berabere kalarak iki puan kaybetti. Kızılcabölük kaybettiği bu puanla 5.sıraya geriledi.

Çatalcaspor aldığı mağlubiyet ile 12 puanda kalırken Erokspor, Pazarspor, Altındağ Belediyespor Adıyaman Belediyespor’un 10 puanı var.

3. lig 2. grupta son iki sırada 6 puanı bulunan Karşıyaka ve Bergama Belediyespor takımları var.