Köprübaşıspor ile Düzce Gençlerbirliği takımları bu hafta karşı karşıya geldi. Maçın 21. dakikasına kadar iki takımda gol atamadı. Bu dakika da Köprübaşıspor geliştirdiği atakta oyuncusu Çetin ile gol attı ve 1-0 öne geçti. Maçı bırakmayan Düzce Gençlerbirliği, 29. dakikada penaltı kazandı.

Kullanılan penaltıyı Volkan gole çevirdi ve karşılaşma 1-1 oldu. İlk yarıda başka gol olmayınca birinci devre 1-1 berabere bitti. İkinci yarıda Köprübaşıspor oyunu Düzce Gençlerbirliği'nin sahasına çabuk yıktı. Bunun karşılığını da 51. dakikada kullandığı serbest vuruşta yine oyuncusu Çetin ile gol atarak buldu. Köprübaşıspor golden sonra da gol ataklarını sürdürdü.

İlerleyen dakikalarda Düzce Gençlerbirliği oyuna denge getirdi. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta Düzce Gençlerbirliği 68. dakika da oyuncusu Arif ile beraberliği sağladı. Skor 2-2 oldu. İki takımında kazanmak için kıyasıya mücadele ettiği maçın 86. dakikasında, Köprübaşıspor'un geliştirdiği atakta oyuncusu Çetin ceza sahasında rakip kaleci tarafından düşürüldü. Hakem penaltı verdi.

Yerde kalan Köprübaşıspor oyuncusu Çetin baygınlık geçirdi. Köprübaşıspor'da Hakan kullandığı penaltıyı gole çevirerek takımını üçüncü kez öne geçirdi. Maçta başka gol olmayınca Köprübaşıspor maçı 3-2 kazandı. Bu galibiyetle Köprübaşıspor ligdeki ilk üç puanını alırken, Düzce Gençlerbirliği galibiyet umutlarını başka maça bıraktı.