Düzcespor sahaya genç kadro ile çıkarken kalede Orhan savunmada Kemal, Erkan, Sabutay,Mert orta sahada Sıddık,Yusuf Emre sağ kanatta Talha sol kanatta Tunahan bu dörtlünün önünde Serdar ileri uçta Atilla Aybars şeklinde yer aldı.



Temsilcimiz maça kötü başladı. Düzcespor, 2. Dakikada kullandığı korner atışından yararlanamadı ve karşı atakta Körfezspor Talha Özler ile 1-0 öne geçti. Maça iyi başlayan Körfezspor yine Talha Özler ile 16. dakikada 2-0 öne geçti. İkinci golün ardından ataklarını arttıran Düzcespor, 42. dakikada umutlandı ve Atilla Aybars’ın attığı golle maçı 2-1’e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.



Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Düzcespor, 60. dakikada Aybars'la beraberliğe yaklaştı. Aybars'ın sert suçunu Körfezspor kalecisi son anda çelerek gole engel oldu. Düzcespor, ikinci yarıda baskılı oyununa devam ederken final paslarında etkisiz kalması nedeniyle bir türlü beraberlik golünü atamadı.

Düzecspor, beraberlik için yüklenirken kötü haber geldi. Sabutay 87. dakikada direk kırmızı kartla oyundan atıldı ve temsilcimiz müsabakayı 10 kişi tamamladı. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca Düzcespor maçı kaybederek kupadan elendi.