Milletvekili İbrahim Korkmaz, 18 Temmuz stadyumundaki çalışmaları inceledi. Düzce’nin önemli ihtiyaçların birinin stadyum olduğuna dikkat çeken Korkmaz, Düzce’deki spor takımları için daha güzel bir futbol sahasını Düzce’ye kazandırmayı amaçladıkları belirtti.

Korkmaz, “Stat meselesi aylardan beri konuşulan, seçim öncesinde bizim de eleştiri aldığımız bir konuydu. İnşaatı başladı. Hem tribün hem de stadın zemini yeni bir iyileştirmeden geçiriliyor. Kısa vadede bu stadı, Düzce’deki spor takımlarının kullanabilecekleri nezih bir mekan haline getirerek teslim etmek istiyoruz. Önceliğimiz bu stadı iyileştirerek Düzce halkının hizmetine açmak. Ancak ileri vadede amacımız Düzcespor ve diğer spor takımları için daha güzel bir futbol sahasını Düzce’ye kazandırmak. Burası zaten kentsel dönüşüm alanı içerisinde bir yer. Dolayısıyla burada spor alanları, konutlar yapılacak. Bilindiği gibi askerlik şubesi kaldırılacak. Yeni bir planlamayla burası düzce halkının, sporcularının rahat rahat faydalanabileceği bir alan haline gelecek.”diye konuştu.

Kapalı spor salonunda da incelemelerde bulunan Korkmaz, gençlik ve spor müdürlüğü bünyesinde açılan yaz kurslarına katılan öğrencilerle yakından ilgilendi.

Korkmaz, salonda basket denemesinde de bulundu. İlk atışlarında başarılı olmayan Korkmaz, uzun uğraşlar sonunda topu potaya sokabildi.

Haber; S. KAŞKIR