Düzcespor U-19 Teknik sorumlusu Kenan Şereflioğlu, “Maça Beyköy Belediyespor 6 puanlık fark ile çıktı. doğal olarak müsabakadan 1 puan almak için maçta olduğu görüldü.” dedi. Şereflioğlu, Beyköy Belediyespo!un 1 puan almak adına savunma futbolu oynadığını belirtti ve buna rağmen Akçakocaspor ilk şutunu 42. Dakikada çektiğini söyledi. Düzcespor u 19 Teknik sorumlusu  Kenan Şereflioğlu, İkinci yarı Akçakocaspor hızlı başlasada kanatlardan getirdiği toplarda Beyköy Belediyespor savunması ve kaleci Ufuk bu akınları önlediğini ifade etti. Maçın sonunda Beyköy Belediyespor istediği 1 puanı alarak avantajını sürdürdüğüne dikkat çeken Şereflioğlu, maç sonu yaşanan olayların yakışmadığını belirterek şunları kaydetti: “Akçakocaspor’un bazı oyuncuların maç bitiminde rakibe saygı duymayı öğrenmeleri lazım... Bu dünyanın her yerinde kim hakkediyorsa tebrik etmeyi bileceksin…”

Düzcespor U 19 Teknik sorumlusu Kenan Şereflioğlu, başarılı kaleci UFUk’un maç sonrası ellerini havaya kaldırmasına rağmen bazı oyuncuların tekme atması ve boğazını sıkmasını ise “Koskoca Akçakoca’yı lekeledi.”şeklinde yorumladı.

Şereflioğlu, “İnsan hayatı her şeyden çok önemli…Bunu bilmek gerekir… Dünya şampiyonu olamazsan bile Akçakocaspor buralara kolay gelmedi. Çok uğraşlar verdi. Bunun 3-3 oyuncu yüzünden bir çırpıda kaybolmasını kimse istemez. Oyuncular Akçakoca’nın değerini bilmesi gerekir. oyuncular ilk önce sevgiyi saygıyı öğrenecekler. Bunu bütün Akçakoca için söylemiyorum. Olaylara karışan oyunculara söylüyorum.”dedi.

Spor servisi