Düzce Belediyespor alt yapı teknik sorumlusu Ömer Başol’un konuk olduğu programda, bu müsabaka için 12 saat yol gittiklerini, taraftarla beraber yola çıktıklarını ve taraftarın kendisine çok yardımcı olduğunu söyledi.

Ömer Başol ,Erzin Belediyespor-Düzcespor müsabakasında ilk 70 dakika kaleye gidemediklerini ve bu dakikadan sonra ilk şutlarını attıklarını söylerken, “Bazen iyi oyun ortaya koymadan bile müsabakayı kazanmak güzel. Sol tarafı rakip felç yaptı. Burada gözlemlediğim Furkan Safi’nin geriye yardım etmemesinden kaynaklandığı,  Zihni devamlı iki kişiye karşı oynadı.” dedi.

Düzcespor’un aldığı 3 puanın kıymetli olduğunu ifade eden Başol şöyle devam etti, “Furkan Safi çok yetenekli olmasına rağmen takım futbolundan uzak oynayınca olumsuz bir durum sergileniyor. Daha çok geriye gelip takım futboluna ayak uydurması gerekiyor. Alınan 3 puan çok kıymetli. Son dakikalarda takım kendine geldi. Ahmet Duman hocamız takıma bir hava verdiğini, takıma daha disiplinli ve kompakt oynuyor.” dedi.