Düzcespor Kozan Belediyespor karşısına kalede Çağrı savunmada Bedri, Zihni, Burçak,Tayfun orta sahada Ahmet, Buğra sağ kanatta Serhat sol kanatta Furkan Safi bu dörtlünün önünde Çağrı Tekin ileride Muzaffer şeklinde sahaya çıktı. İki takım da ilk bölümlerde kontrollü futbol anlayışı ile maça başlarken 8. dakikada Kozan Belediyespor Ziyaaddin Arda ile 1-0 öne geçmeyi başardı.



36. dakikada Düzcespor kornerden sonuç alamadı. 42. dakikada Kozan Beklediyespor kullandığı serbest vuruştan yararlanamadı. İlk yarıda Kozan Belediyespor’un daha iyi pas yatığı görüldü. İlk yarıda başka gol olmayınca devre Kozan Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü sona erdi. İkinci yarıya Kozan Belediyespor hızlı başladı. 47. dakikada Mehmet Fırat ile ikinci golü bulan Kozan Belediyespor 2-0 öne geçti.

Bu golden sonra Düzcespor savunmasını öne çıkartarak atak üzerine atak oynayınca maçın 73. dakikasında Muzaffer farkı bire indirmeyi başardı. 78. dakikada Zihni Düzcespor’un beraberlik golünü atarak durumu 2-2 yaptı. 84. dakikada Emre Kaya penaltıdan durumu 3-2 yaparak Kozan Belediyespor’un galibiyet golünü attı.

Bu dakikadan sonra Düzcespor yaptığı baskıdan sonucu getirmeyince müsabakayı 3-2 kaybetti. Müsabakada 2-0 mağlup durumdayken 2-2 yapmamıza rağmen Adana’dan puan çıkaramadık.