Ligde kalma adına kader maçına çıkacak olan Düzcespor’u, Vali Ali Fidan ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş ziyaret etti. Oyuncuların kampa girdiği Düzcespor Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen ziyarette Vali Fidan, oyunculardan galibiyet beklediğini söyledi.
Vali Ali Fidan, “Başkanımızla görüştük, her türlü ihtiyaçlar için söz aldık. Bir tek şey kalıyor yarın maçı almak. Sizlerden başarı bekliyoruz. İkinci bir alternatif yok. Motivasyon ve gayretle başarı gelecektir. Sizlere başarılar diliyorum.” dedi. 
“Çıksam sizden daha iyi yaparım”
Futbolculara yarınki maç için başarılar dileyen Belediye Başkanı Mehmet Keleş, “Bizim takımda ben biraz saldırganlıkta eksiklik buluyorum. Kazanmak için uğraşan takım sahaya çıkar çıkmaz rakibi baskı altına alır. Ben hiç futbolu bilmiyorum, ama çıksam sizden daha iyi yaparım, saldırmanız lazım arkadaşlar. Saldıracaksınız rakip bunalacak. 1. dakikadan saldıracaksınız, maçın son 5 dakikasında saldırmanızın bir anlamı yok. Saldıracaksınız, golü bulacaksınız ve takım ligde kalacak.” diye konuştu. 
“Takım ligde kalacak”
Başkan Keleş, “Takım ligde kalacak, aksi takdirde olabilecek şeyi düşünmek bile istemiyorum. Geçen sene 2 buçuk milyon, bu yıl 3 milyon harcadık, Düzce’nin 5 buçuk milyonunu kimsenin sokağa atmaya hakkı yok. Bir daha geriye dönemeyiz bu maçı alacaksınız” dedi. 
Ziyaret futbolcularla toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Haber: S. C. AKYÜZ