Türkiye Basketbol 3. Ligi C grubunda mücadele eden temsilcimiz Düzce Belediye spor 4. Hafta maçında ligin iddialı takımlarından 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaştı. 18 Temmuz Spor Salanunda oynanan müsabaka baştan sona çekişmeli geçti. Ligin Güçlü takımı 68 Aksaray Belediyespor maçın büyük bir bölümünde üstün oynadı ve önemli pozisyonlar üreterek son periyoda kadar skor olarak da önde oynadı. Hata yapmayarak oynamaya çalışan temsilcimiz Düzce Belediyespor rakibine karşı taktik oynadı ve son periyotta yorduğu rakibini bulduğu sayılarla 51-48 yenmeyi başardı.

İlk periyodu 14-14 biten müsabakada temsilcimiz devre arasına 28-23 yenik girdi. Üçüncü periyotta toparlanan temsilcimiz son periyoda 38-37 yenik girdi. Temsilcimiz son periyotta oynadığı muhteşem oyunla ve bulduğu sayılarla maçı 51-48 yenmeyi başardı. 

Düzce Belediye spor Antrenörü Benan Özçelik maçın çok önemli olduğunu ve yenmeleri gereken bir maç olduğunu belirterek “hata yapmadan kontrollü bir şekilde oynamaya çalıştık. Son periyotta üstün olan taraf bizdik ve kazandık, tüm oyuncularımı kutluyor ve tebrik ediyorum”dedi.